You Got Cameron! Jelena things again!

POSTED 2011-06-25
                DIREKTLÄNK

"YOU GOT CAMERON". Jasså Selena, hm...hur ligger det till?
Okej, om ni tittar på videon nedan så säger Selena att hon ska vara den ända tjejen på turneringen. Då får hon tillbaka "You got Cameron". Selena tittar på han som om "You did'nt just said that?!"På denna video, nedanför, snackar boysen om att de ska turnera med Selena. En av killarna säger att de älskar Selena +++++ "I love watching her CLIMB ON CAMERON". Cameron: "It's the best". Han, Zach: "SHE DOES"Så, jag säger inte att det är något imellan Selena och Cameron men mycket verkar lite misstänksamt.

Tydligen ska det vara så att Justin har en formspring. Det ska tydligen finnas bevis på det, och han skickade tydligen ut att man skulle lämna telefon nummer så skulle han ringa en den 14 juni (tror jag) Han ska också ha svarat på frågor om hans relation.
Jag säger inte att detta är sann information, det kan lika gärna vara falsk men det skulle kunna stämma.

På denna video, som är från Januari i år. När det gick rykten om att Selena och Justin dejtade var Scooter på tinychat och bekräftade att de inte dejtade, han hade inte sett dem kyssas. Men han sa att han hade sett Justin och Jasmine kyssas. Men denna är gammal så den är kanske inte så beydelsefull just nu. Tänkte bara visa.
 Det har också ljugits om att Justin och Selena var på en romantisk dejt, att Justin hade fixat ljus och blommor på borden. Tydligen postades en bild på det men hann aldrig se den innan den var borttagen. Senare postades en bild på Justin i finkläder, gulligt men var är Selena? Fansen fick svaret att hon "inte var tillgänglig" Jaha? Ursäkta men, var hon inte tillgänglig på middagen med Justin? :o Senare skrevs ett annan tweet, om att Justin var och åt middag. Inget om att Selena var där. Så varför ljög ni om att Selena var på middag med Justin?
Vad tror ni händer mellan dem? Vad tror ni om Cameron? Eller är det bara vi Beliebers som inbillar oss dethär för vi vill ha singel Biebs? Idk.
[Källa]


Kommentarer
Postat av: amanda

Ofta "You Got Cameron" och "I Love Watching Her Climb On Cameron" ?! Wtf, det avslöjar ju massor. Skulle Selena klättra på en annan kille när hon har justin? tror inte det...Tack för bra info :)

Och jag tror att Cameron och selena har någoot tillsammans. och ofta det fakades en dejt :S

2011-06-25 @ 01:13:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback