Kan det verkligen vara Fake?

POSTED 2011-07-15
                DIREKTLÄNK

Vill fan bara att det ska komma en video där de erkänner att det är FAKE ... F A K E!
Om det nu är det ehehe.
Well well well, detta Akward couple kanske är fejk. Read beliebers....


1) Snacka om pinsamt, att behöva bryta upp med ditt ex och sedan sluta fejka dejta dem för de närmaste månaderna. Inte undra varför de är som ett tafatt par hälften av tiden. Plus det löser anledningen till att de ser inte glad den andra hälften av tiden.

2) Den del om Justin säger att de är enda vän var nog det sötaste jag har läst. Han bryr sig om fans bara för att han inte vill ljuga för oss. De verkligen inte har något på gång, de är obekväma som tusan för det mesta.

3) Deras första datum de hade i början av året såg mer verklig än de från de senaste två månaderna. De gick faktiskt ut på datum, utan alla i deras verksamhet och de verkade genuint glad utan att behöva hålla varandras hand var 5 sekunder eller ord viskning som jag älskar dig vid varje butik de går in. Undrar vad som hade hänt dem att få dem att kalla det avslutas? Var det göra att det kändes som du var dejta din lillebror Selena?

4) Det faktum att en av dem som är närmast Justin inte ens kunde hålla mun om situationen gör oss LOL. Bara för att du berätta för din familj om det inte betyder att det inte kommer att cirkla runt och på något sätt göra den vägen till internet? Jag vet att han antagligen betrodda sin familj och ville hålla dem uppdaterade med hans äventyr, men Kenny måste ha känt i bakhuvudet att folk gillar att skvallra speciellt om det har något att ta itu med de "hetaste paret" på pressen står. Den lilla bit av information ska komma ut förr eller senare.

5) Kenny är inte den första personen som är skvallrat om deras skandal-vi har fått ett par mail från några av Justin besättning anger detta faktum också. Hur de daterade för några veckor sedan slutade kalla det avslutas och tog vägen publicitet. Vi skrev dem aldrig eftersom vi ville mer till historien innan vi släppa ut allt.

6) Varje gång vi har fått bilderna är i perfekt tid då de gör något tryck värdig som: kyssa hela tiden, hålla handen, gå och shoppa, gnugga fötter, torr jucka på stranden och etc. Varför inte vi får aldrig normala candids av dem att göra normala par saker? Eller ingen candids alls eftersom de båda aldrig följt så mycket när de inte med varandra. De har också någon form av fotograf i närheten av dem. Varför får vi också personliga bilder av dem? Jag förstår dessa bilder ibland läcka men vi får aldrig 5 miljarder dem eftersom verkliga par som gillar att hålla saker privat mellan dem.


Översatt med Google translate så skyll inte på mig om det är dålig svenska, trololol.
Från PLB


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback